The Holy Bible

We believe the plenary and verbal inspiration and authority of all sixty-six canonical books of the Old and New Testaments. It is divinely inspired and inerrant Word of God and we submit to it as the only infallible authority in all matter of faith and practice. We believe the original documents were without flaw in both fact and truth.

God

We believe in one God, revealed to us as Father, Son, and Holy Spirit, eternal in being, identical in nature, equal in power and glory, and having precisely the same attributes and perfection.

Jesus Christ

We believe in the Lord Jesus Christ, Who is God the Word, and that He always existed as God from the beginning. He was conceived in human flesh. He came into this world in order to reveal Himself to us as God in human flesh and save us from all our sins. He accomplished our salvation through His sacrificial death on the cross and our redemption is made available to us by His resurrection from the dead. We believe in His Second Coming to take all true believers to reign with Him for all eternity.

Holy Spirit

We believe that the Holy Spirit is the Third Person of the Holy Triune Godhead. He dwells in all believers and offers guidance into the Truth. The Holy Spirit helps, teaches and empowers believers who seek to live for Christ in accordance with the clear teaching of the Scripture

Мы Верим

Святая Библия

Мы верим в богодухновенность и авторитет всех шестидесяти шести канонических книг Старого и Нового Заветов. Это богодухновенное и безошибочное Слово Божье и мы подчиняемся ему, как единственному непреложному авторитету во всех вопросах веры и жизни. Мы верим, что оригиналы документов были без изъяна в отношении фактов и истины.

Бог

Мы верим в единого Бога, открытого нам как Отец, Сын и Дух Святой – вечные в Своем существовании, идентичные по природе, равные в силе и славе и имеющие одинаковые атрибуты и совершенство.

Иисус Христос

Мы верим в Господа Иисуса Христа, Который есть Слово Бога, и верим, что Он всегда существовал, как Бог, от начала. Он был зачат в человеческой плоти. Он пришел в этот мир, чтобы явить Себя нам как Бога в человеческой плоти и спасти нас от наших грехов. Он достиг нашего спасения через Свою жертвенную смерть на кресте, и наше искупление стало доступным нам через Его воскресение из мертвых. Мы верим в Его второе пришествие, когда Он заберет истинных верующих царствовать с Ним вечно.

Святой Дух

Мы верим, что Святой Дух является Третьей Личностью Святого Триединого Бога. Он живет во всех верующих и дает водительство в Истине. Святой Дух помогает, учит и даёт силы верующим, которые стремятся жить для Христа, в соответствии с ясным учением Писания.